onsdag 21 september 2011

Shopoholic

Som rubriken säger så har jag just nu en period där jag shoppar lite för mycket scrapprylar känner jag........men det är ju så kul och det går i vågor.

Hade planerat att ta mig in till stan idag och köpa en stans på Pysselakuten här hemma. Detta gjorde jag......men kom hem med två.......


Denna stansen tyckte jag var jättefin, har ingen kantstans från EK Success innan så det blir kul att prova ett nytt märke.

Det jag hade tänkt köpa var en MS-stans punch around the page så idag föll valet på denna.........Ska bli kul och se om det är lätt att få det att passa perfekt runt eller om det krävs lite räkneskap för det =)

Lägligt nog innan jag åkte till stan så fick jag sms om att jag hade ett DHL-paket att hämta i blomsteraffären i stan. Jag beställde från Pysseltagen i förra veckan så det var det paketet som anlände redan.
Därifrån blev det lite smått och gott.........

Det jag skulle ha på Pysseltagen var den fina stämpeln med bl a en provdocka. Passade då även på att beställa min första Distress Stain, den ska bli kul att pröva! Sedan fick ju lite mer hänga med hit som ni ser =) Detta är en vansinnigt shoppingberoendeframkallande hobby.


Nu ska jag iväg och hämta min son och sedan är det fullt upp med lite av varje resten av dagen. Imorgon eller senast fredag ska jag lägga upp ett kul inlägg som t o m fick min son att dra på mungiporna!

Kram Iffa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)