lördag 6 augusti 2011

Kort till en pensionär

På mitt jobb har vi haft några som gått i pension det senaste året. Jag har fått äran att göra kort till några av dem. Jag har en stämpel som jag använt både på kortet jag gjorde förra året samt en nu i år.......tror nästan det är min favoritstämpel, tycker det är jättefin!

Förra årets kort blev så här.....

 .....och årets kort fick det här utseendet
Framsidan
 


Insidan
 
Som ni kanske märker så är mina favoritfärger brun och rosa =)

Alla har vi nog olika sätt att starta ett projekt på. Jag måste ha rent på bordet efter förra projektet och sedan börjar jag fundera på hur det nya kortet ska se ut. Efter det sätter jag igång och letar bland alla mina fina scrapprylar och plockar fram sånt jag tror jag vill ha med. Tog ett kort på de saker jag plockat fram för det sista kortet och när man bara ser en hög av prylar och sedan det färdiga resultatet måste vi ju bara inse att vi är väldigt duktiga =)) Tänk att inspirationen flödar så av att bara se lite papper och blommor!
Det här är den klart bästa hobbyn jag någonsin haft!!!! I just love it!Starthögen
 

1 kommentar:

  1. Jag håller fullkomligt med dig, jag är likadan med att jag måste först städa undan för att börja på något nytt och då tittar jag runt och letar, tänker och sen plockar jag fram det som jag tror jag ska ha och börjar :-)
    Jättefina kort till pensionärerna :-D

    SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)