onsdag 18 april 2012

Denna fick följa med.....

 till Majsan som hade turen att vinna min senaste blogcandy. Tags är jättekul att göra tycker jag då de verkligen går att variera i det oändliga.
Tagen är gjord på mitt favoritsätt i ovankanten, d.v.s att stansa ut med en die så att formen blir som den här. Sedan har jag gått loss med mina Distress, masker och stämplar. Gjorde även en liten Distressruta viket var längesedan jag gjorde =)

Vad roligt att ni tyckte om mitt lilla pengarör,hihi. Frågan är om jag kommer att ha hjärta att "öppna" den.........skulle gissa att den får agera som ögongodis på mitt scrapbord ett tag =)

Fy vilket eländigt väder vi har här idag, grått och regnigt. Har förstått på vissa av er att ni har snö! Nu när man vill ha vårsol och lite mindre kläder på sig så vet jag inte vilket som är bäst/värst.

Kram Iffa

11 kommentarer:

  1. Du är en hejare på att göra tag du. Så himla läckert i färger och dekorationer. Snyggt med den vågiga kanten upptill. Ja, det blåser kallt idag och igår kom det snö. Nä, nu vill vi ha vår! Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Jajamensan! Snö i mängder! Sambon var ute med traktorn(!!!) i morse och skottade vägen här utanför. Vi har en "egen" liten grusväg som kommunen inte tar hand om, så det satt fint med egen traktor just idag. Fast sen blev det så halt så när han skulle hem med bilen (som fick sommardäck i fredags) så kom han inte upp för backen! suck.

    Underbart fin tag!

    SvaraRadera
  3. ÅÅh tänk att den har jag här hemma och kan beundra den live ;), såå supersnygg är den, I LOVE IT :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  4. Läcker tag! Så fint med rutmönstret du gjort och de fina pearlsen som slingrar sig på tagen!

    Ha en trevlig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Så läcker "Iffa-tag!" gillar de rosa små pärlorna du satt i ett mönster. Kul att du gilla min"nya" inredning, ibland kan små saker göra stor skillnad! KRAM

    SvaraRadera
  6. Man blir verkligen GLAD av att titta in här för här frodas kreativiteten och skapar glädjen i högst hugg :)

    Din Tag är super läcker och jag är helt övertygad om att Majsan är SUPER GLAD över att å få den :)

    Du har gjort mycket annat underbart sedan sist jag hälsade på och ALLT I HOP är en sann fröjd för ögat att titta på :) Du är super duktig :)

    Så GLAD jag blir att du gillade mina burkar och så snällt av dig att lämna spår efter dig:) Det uppskattas mycket tack snälla :)

    Kramar från Lilla Pyssel Inger ♥

    SvaraRadera
  7. Du gör så mycket fint! ;) det stämmer verkligen det där med blåst och snö hos mig hade det snöat 2,5 decimeter imorse, brosan vaknade av ett konstigt ljud liknande en gräsklippare vilket fick honom att hoppa högt i sängen av sommar glädje men märkte sedan att det var en snöslunga.. :)

    SvaraRadera
  8. Verkligen en vacker tags. Har suttit och tittat på den en bra stund nu och ju mer man tittar på den så hittar man något nytt. Det här gillar jag. Ha det gott. Kram Nina

    SvaraRadera
  9. va fin den är...roligt med annan form än de vanliga.

    SvaraRadera
  10. Jättefin, trevlig helg. Kram Katarina

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)