tisdag 20 mars 2012

Vad tycker ni jag har för ...............

......stil när jag gör kort? Jag har själv börjat fundera på detta och börjar känna när jag gör kort ibland.........att det där kortet te.x inte är min stil.
Det kortet jag ska visa idag kände jag när jag gjorde det att ......nej, det där känns inte som jag.......förstår ni vad jag menar =) Känner ni också så när ni gör kort ibland?

Jag brukar typ aldrig göra kort med en kvadratisk form.........och det blev det på dagens kort. På framsidan har jag distressat ett sånt träd som ni kan vinna om ni är med i MIN BLOGCANDY , glöm inte att skriva en liten kommentar där om ni vill vinna den!! Jag drar en vinnare på långfredagen den 6/4!

Här kommer det nu i alla fall lite bilder på dagens kort...........

Trädet tog jag och distressade in med färgen walnut stain och sedan limmade jag på lite bling och två blommor...

På insidan vet jag inte vad jag fick för ryck men fick lust att använda min die från TH med biljetter....
Satte även dit en snygg "bling" i grönt, samma "bling" som finns med i min blogcandy fast i rosa....

Till kortet har jag använt papper från Maja Design "Lantliv" så på baksidan skar jag till ett papper jag tyckte passade vilket gjorde att jag inte tyckte det behövdes mer där. Jag stämplade sedan upp en av mina två senaste personliga stämplar =). Denna har jag beställt från RoxStamps...

Jag tycker som sagt inte att detta känns som "mig" ...........vad tycker ni? Färgmässigt känner jag inte heller igen mig på detta kort så jag vet inte vad som tog åt mig när jag gjorde detta, hihi.

Om jag skulle sätta mig själv i ett fack så tycker jag att dessa kort mer är "jag".....


Jag ser nu oxå en gemensam nämnare.........nämligen att om jag inte gör en specialkortvikning som gör jag gärna dessa lite avlånga kort.

Hjälp mig nu bena i detta =) Vad tycker ni min stil är? Gullig? Romantisk? Vintage ? Tycker det är kul att äntligen känna att jag hittat "min" stil!

Vill också idag återigen passa på att säga ett STORT TACK för alla fina kommentarer ni lämnar när ni hälsar på här inne hos mig, det gör mig SÅ GLAD!!!!!

Ha en fortsatt härlig kväll!

Kram Iffa

9 kommentarer:

 1. Hej Iffa!
  Det ser ut som om du haft roligt när du gjort ditt kort. Det är verkligen lekfullt! Jag känner med ibland, att detta är inte min stil. Så jag förstår vad du menar.
  Det är svårt att sätta dina kort i en stil. Jag tycker att det är en blandning, romantik-vintage. Snygga är dom kort du visar i alla fall. Ha det gott. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Hej söta du! <3 Nu äntligen har jag kunnat slita näsan ur skolböckernas värld och kommit ihåg att återbesöka dig *slår mig själv på fingrarna* ;)
  Tusen tusen tack söta du för dina snälla,söta,rara kommentarer på min blogg! <3 Det värmer i hjärtat och jag sträcker på mig varje gång! <3

  Gud vilka underbara saker du gör! Blir alldeles fast på sin blogg, heeelt underbara kort du gör och så snyggt med den nedvikta kanten! <3


  Kram Becca

  SvaraRadera
 3. super nydelige kort
  knus Pia

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort med det blommande trädet! Det får mig att tänka på ett blommande äppelträd. Känner igen det där med "det här är inte min stil". Har också känt så många gånger, men det är bara att känna efter vad det är för stil som du blir glad av att hålla på med. De andra korten du visar är så vackra och platsar helt klart hemma i kategorierna vintage och romantiskt. Sedan tror jag att det kan vara bra att inte låsa sig i något speciellt fack, utan att man skapar efter hjärtats lust. Ibland kan det då bli något helt annat än vad man brukar göra, men att det ändå känns rätt. :-)
  Ha det jättebra!
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 5. Jag håller med om att detta kort inte liknar de andra men det tycker jag är positivt! De avlånga korten är jättevackra men tyckte du inte själv att det var roligt att göra något helt annat? Men det var ingen dum ide att "radda" upp sina kort för att se hur stor skillnad det är på dem..

  SvaraRadera
 6. Jag håller med om att detta kort inte liknar de andra men det tycker jag är positivt! De avlånga korten är jättevackra men tyckte du inte själv att det var roligt att göra något helt annat? Men det var ingen dum ide att "radda" upp sina kort för att se hur stor skillnad det är på dem..

  SvaraRadera
 7. hej vännen!
  men så kul att du gjort ett kort i en annan storlek, man utvecklas när man försöker med annat! Är inte så duktig på det jag heller, blir mest 15*15. Snyggt är det med de härliga färger.
  Din stil är nog väldigt mycket Vintages men också mycket Romantiskt.
  ha en underbar dag!
  Kram lene

  SvaraRadera
 8. ÅÅh jag tycker kortet är superfint, kanske inte det du brukar göra men mycket fint!!

  KRAMEN MAJSAN

  SvaraRadera
 9. WOW så mycket snyggt det fanns här !!
  Nu ska jag ta och titta på din bloggcandy =)
  Tack för besöket hos mig
  kram/Y

  SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)