lördag 17 mars 2012

"Knäcka till en bild"

Idag blir det ett tips igen =)

Ibland vill man ha lite effekt på sina färglagda bilder, då kan detta tips vara perfekt. Det är enkelt och blir olika resultat varje gång.

Man målar helt enkelt sin stämpel och stansar ut i den form man önskar, eller så kan man ta en redan fin bild från ett ark o.s.v. Jag har valt en cool stämpel från PhunnyFace...


Det man sedan behöver till detta projekt är VersaMark och genomskinligt embosspulver...


Det man gör är att efter att man färglagt bilden så stämplar man hela bilden med VersaMark, häller över embosspulver och värmer med embossfönen. Detta har jag upprepat tre gånger. Efter detta så slänger jag in bilden i frysen =) Där låter jag den ligga i ungefär 40 minuter, det som är viktigt är att känna att den blivit helt stel innan man tar ut den.
Nu är det bara att börja knäcka bilden och det måste man göra direkt när man tar ut bilden från frysen för den mjuknar till sig ganska omgående!!

Här är några sötingar som blivit knäckta...Jag tycker en sån här lite sak ger det där lilla extra till kortet....och blir en kul detalj! Idag är det perfekt pysselväder, grått och regnigt ute här hemma. Har ett kort pågång som jag ska se till att få klart idag.

Ha en härlig lördag!

Kram Iffa

4 kommentarer:

 1. läckert, måte komma i håg att testa någon gång!
  Tack för din kommentar hos mig,elefant stämpeln finns under fliken -"mina digitala stämplar" om du vill testa den :-) höger klicka och spara som.

  SvaraRadera
 2. Det finns så mycket kul att prova i den här hobbyn!

  Härligt att du valde just den här stämpeln, från ett av mina favvostämpelföretag!

  Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Åh vad rolig och läcker grej! Ska lägga bakom örat ;)

  Ha en trevlig vecka!!

  SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)