torsdag 19 januari 2012

Vad nöjd jag blev =)

För några veckor sedan fick jag klart ett kort som vi ska ge till en arbetskamrat lite längre fram när hon går i pension. Det är inte alltid jag blir jättenöjd med allt jag skapar..................men detta kortet blev nog bland de bästa jag gjort tycker jag själv! Det har redan visats på Vildas blogg HÄR  och idag tänkte jag visa det i min egen blogg =) Hoppas det faller er i smaken oxå!!


Det fina pappret är från ett märke som heter Fabscrap. Stämpeltekniken har jag visat i ett annat inlägg, det hittar ni HÄR. Det jag själv älskar med kortet är det fina blomhörnet längst upp till höger. Då jag tyckte att pappret var fint på båda sidor kom jag på att jag kunde vika över det så här och fylla på med blommor =) Stämpeln köpte jag när jag var på mässa i Uddevalla i höstas och jag fullkomligt älskar den, precis min stil! På insidan satte jag mina älskade fjärilar där jag prickar ut stickles efter dem och bak gjorde jag en korsettliknande knytning. Den vågade kanten på kortet som syns tydligt på sista kortet kom till p g a att kortbasen var lite för lång där och då löste jag det genom att stansa kanten =))

Jag är ingen person som planerar massa när jag scrappar utan jag kommer på allt eftersom jag grejar. Hoppas ni tycker om kortet precis som jag! Vad har ni för taktik när ni gör era kort? Är det planering från början till slut eller gör ni som mig..........jag blir själv överraskad över resultatet ofta, hihi!

Kram Iffa

21 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort du har gjort och så fint papper. Jag gör nog som du jag vet inte riktigt hur kortet kommer att se ut när jag börjar utan skapar under tiden. Det funkar osftast bra för mig
  Kram Mona
  PS Tack för Awarden DS

  SvaraRadera
 2. Åh vilket vackert kort! kram Sandra

  SvaraRadera
 3. superfint!

  Jag HAR en plan... men sen brukar korten göra som de vill ändå..! *S*

  SvaraRadera
 4. Du har all anledning i världen att vara nöjd! Vackert!

  SvaraRadera
 5. ÅÅH wow helt enkelt helt underbar, bara älskar hela kortet, vad snyggt du fått till allt, super!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 6. Du SKA vara helnöjd :D Kortet är superfint!! Tänker nog sno en o annan idé till ett kommande kort ;)Kramis

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Jag gillar lila kort väldigt mycket. Läckert med snörningen också.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att du är nöjd med det. Vilket jättefint kort!

  SvaraRadera
 9. Otroligt vackert och välarbetat kort!!!

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt vackert! Förstår att du är nöjd. Blomsterhörner är ju så läckert. Ang din fråga om skapandet: Ibland ser jag kortet "framför" mig hur jag vill ha det, ibland börjar jag med ett papper som jag vill ha med på ngt sätt

  SvaraRadera
 11. verkligen ett vackert kort!!
  med så mycket fantastiska detaljer och härliga färger.

  SvaraRadera
 12. Dette har du virkelig lov å være fornøyd med! Korter er utrolig nydelig og sart! Herlig vintage, nydelig dekorert, både utvendig og innvendig!

  SvaraRadera
 13. Wow vilket underbart kort! Så välarbetat och fint på alla sidor!

  SvaraRadera
 14. Supersnyggt på alla håll och kanter :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 15. Jättefint kort! Du är så duktig. Jag har ofta en idé om hur mina kort ska se ut, men ibland utvecklas de till ett annat håll.

  SvaraRadera
 16. Makalöst vackert kort, förstår att du är nöjd, det ska du absolut vara!
  Kram Annelie

  SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)