lördag 14 januari 2012

Personliga stämplar & Pringles

Äntligen har jag slängt iväg en beställning på två stycken personliga stämplar!! Åh, vad kul det ska bli att få dem sen!!! Jag har kontrollerat beställningen flera gånger innan jag tryckte iväg den...........för det hade ju inte varit roligt om de kommer och det är felstavat.

Jag har altrat en Pringlesburk igen. Denna gången blev det inte aluminium som jag gjorde HÄR  utan nu har jag bestämt mig för att börja använda mina spillpapper och då blev det en vågad färgkombination i bl a grönt och orange som fick pryda burken denna gången =)) Jag, precis som säkert många av er andra, samlar på mig oerhörda mängder spillpapper så nu har jag bestämt mig för att försöka använda dessa mer. Jag gjorde min lilla UGGLA av spillpapper också.

Här kommer i vart fall min Pringlesburk!


Jag som älskar brunt och rosa tyckte det var riktigt kul att göra något i dessa färger. Jag tycker det blev läckert faktiskt! Ibland är det bra att göra saker av "det som blivit över" =)) Fjärilen som jag stansat ut och använt här är från Bosskut och är min favoritfjäril. Jag har även köpt en från MS men detta är nog ändå min favorit. När jag sätter fast fjärilar på olika projekt kommer det i stort sett alltid till lite prickar av stickles eller halvpärlor efter dem som jag gjort här, jag tycker det blir en fin dekoration.

Trevlig kväll!

8 kommentarer:

 1. Vad snygg den blev! Köpte ett pringlesrör idag när jag var och handla så ikväll ska jag också altra ett pringlesrör, en batteriholk närmare bestämt :)
  Ha en fin lördagkväll! Millan

  SvaraRadera
 2. ÅÅH helt underbar, massa härliga dekorationer att titta på, supersnyggt!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! Får nog köpa lite pringles.

  SvaraRadera
 4. Himla fin! Har du tänkt ha nåt speciellt i den? *nyfiken bara*

  Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 5. Så himla fin!! Har tittat på den flera gånger nu. Fint med alla detaljer.
  Tack för ditt avtryck hos mig:)
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Verkligen läcker Pringelsburk!! Jag har också gjort en, men jag lyckades ju slarva bort locket innan jag var klar... Suck!

  /Erika

  SvaraRadera
 7. Tjusigt rör och fin blogg:)

  Mvh Tina

  SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)