fredag 17 februari 2012

Mina nya personliga stämplar =)

Åh, vad kul att få stämpla med mina alldeles egna stämplar =) Jag har själv funderat på att skaffa det ett tag + att jag fått önskemål att skriva bak på kortet vem som gjort dem............så då tyckte jag att det var dax att införskaffa mina egna stämplar att "märka" mina kort med.

Jag beställde från InkyWings och blev supernöjd! Det fanns många fina men jag satsade på två stycken i runt format denna gång. Jag har valt att ha mitt riktiga namn på stämplarna, och inte mitt smeknamn som ni lärt känna mig med =) . Då jag gör en del beställningskort känns det bättre att ha det namnet, men ska skaffa någon med Iffa på oxå.

Den första ser ut så här....
Denna stämpeln kunde man byta hela texten på så då valde jag detta som jag haft på den andra jag använt mig av bak på mina kort, fast utan mitt namn, då jag tycker den är användbar till precis vilket kort som helst som jag gör. Kortet som denna hamnat på kommer upp i bloggen vid ett annat tillfälle.

Den andra stämpeln tycker jag är otroligt fin och där kunde man bara byta ut till sitt namn..........men det räckte på den tycker jag......


Den är sååååååååå underbar tycker jag =)) Denna stämplade jag bak på detta kortet . Det ska till min arbetskamrat när hon går i pension lite senare i år. Resten av baksidan blev så här....


För några veckor sedan rotade jag igenom alla mina dies. Köpte ganska många i början.....som jag ibland undrar hur jag tänkte då.......men en som jag hitta bestämde jag mig för att använda på detta kortet....


Då jag jobbar på ett sjukhus tycker jag dessa söta plåster var tvugna att vara med på kortet =)) Så varje gång jag gör ett kort till jobbet ska jag se till att få fast något sånt här någonstans på kortet har jag bestämt!

Jag fick sånt ha-begär att få hem dessa stämplar så jag ska se om jag inte ska beställa några fler! Ni som oxå har beställt personliga stämplar......vart har ni beställt?? Ni kanske har några bra tips till mig =)

Kram Iffa

11 kommentarer:

  1. Jättefina stämplar du har köpt. Om du kan tänka dig att handla utomlands. Så har jag ett bra tips. Billiga är dom med.
    http://stores.ebay.com/loongchai74/Personalized-Stamps-/_i.html?_fsub=6654505

    Ha en bra helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Verkligen superfina stämplar!
    Mina handlade jag oxå via ebay (Malaysia nånstans?; billigt, snabbt och hög kvalitet...

    Älskar detaljen med liquid pearls runt hjärtat, kommer säkert lift:as framöver :-)

    Kram
    //Cattie

    SvaraRadera
  3. Oj så fina stämplar, nu blev jag ju också sugen =D

    Snygga och välscrappade kort också, jag gillar särskilt den grönblå nyansen!

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  4. ÅÅh vilka fina stämplar, nu vill jag också ha såna =)

    Kramiz Majsan

    SvaraRadera
  5. Säger som övriga...nu vill jag oxå ha såna stämplar :) tycker att plåsterna var en jättesöt detalj.
    Ja visst var papperna fina som jag köpt. Gillar verkligen stamperia, men det kanske du har märkt hihi bara måste ha när det kommer nya.
    Tack för titten hos mig
    Kramis

    SvaraRadera
  6. vilka fina kort och underbar tag du har gjort, jättekul att hitta till din blog.. var har du beställt dom underbara personliga stämplarna ?
    kram
    agneta

    SvaraRadera
  7. Jättekul med personliga stämplar!
    Nu har jag testat embossat fjärilar med vellum-papprena jag fick av dig! Jättefint resultat blev det! Det var även kul att göra dom! Finns bild i min blogg på mitt "Choklad-minialbum" :)
    Ha en trevlig kväll! Kram Millan

    SvaraRadera
  8. Ååå, vilka fina stämplar du har köpt! Jag har en "handgjort av"-stämpel också men där måste jag skriva i namnet själv, så de du visar ser väldigt lockande ut.
    Ha en toppen söndag!
    Kram
    Rosemarie

    SvaraRadera
  9. Jättefina stämplar. Jag har också 2 st från Inkywings. Den ena har två rader, handstämplat av på ena raden och för o efternamn på den andra. Den andra är en likadan som din om jag inte minns fel, det var länge sedan jag använde den då jag använder den med 2 vågräta rader mest. Kram Katarina

    SvaraRadera
  10. Tack för din fina kommentar i min blogg! Jättefina stämplar.. Så kul att kika in här för inspiration!

    Kramar

    SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)