onsdag 11 december 2013

Men att det ska vara.............

.....så svårt att komma igång med pysslandet igen =(

Sonen tar precis all min pyssellust ifrån mig tyvärr och det är hopplöst att 
komma på ideéer när jag sätter mig vid pysselbordet.......
kom gärna med tips hur jag ska göra för att komma igång igen för jag 
saknar denna hobby sååååå mycket!!!!

I höstas fick jag i vart fall gjort lite julkort innan det helt gick utför så
dom slänger jag in här idag =)














Att dessa julkort blivit gjorda överhuvudtaget är tack vare den underbart roliga gruppen
 48-timmars utmaningen som finns på Facebook. Tyvärr hängde jag inte med hela julkortsutmaningen
men hann i vart fall med ett par gånger =)


Hoppas ni har det bra allihopa ute i vårt avlånga land!
Nu får vi hoppas att vi får lite vitt ute lagom till jul, eller hur =)

Kram Iffa














16 kommentarer:

  1. Så många snygga kort du fick gjort, tur att du passade på ;-)
    Hoppas det snart vänder o du får lusten tillbaka. Jag brukar bli pysselsugen av att antingen kolla bloggar, tidningar eller köpa lite nytt pysselmaterial. Stor kram P

    SvaraRadera
  2. Så härligt att se ett inlägg här hos dig!
    Jättefina kort du har gjort!! Jag tycker med att det är kul att delta i 48-timmars utmaningarna.. Vet inte riktigt hur jag ska råda dig om hur du ska komma igång igen.. Själv har jag massor av inspiration men knappt någon tid.. Sen är det ju tyvärr en massa måsten i december.. Blir lätt stressigt.
    Hoppas att du snart hittar tillbaka till pysslet gen.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Men kära du så många superläckra julkort du har gjort. Jag har saknat dina fina tips och roliga idéer. Kom igen nu !!!!! Föll pladask för tomte- och hjärtkorten. WOW !!!!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Åh så många fina kort du visar!!! Tur att du hann göra några i början på "julkortssäsongen"!
    Kan förstå att det är kämpigt för er nu och att lusten kanske inte riktigt vill infinna sig....
    För mig är det så att jag mår såå bra av att bara få sitta och "klappa papper" en stund - det behöver ju inte bli nåt resultat!
    Inspiration får jag från bloggar, någon tidning och så förstås Åsa och hennes härliga scrapgäng, där också jag får vara med!
    Du får gärna pm:a mig din adress så jag kan skicka ett julkort, om du vill!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. vilka snygga kort!
    Ja det är inte lätt att skapa på tvång, utan allt har sin tid. Men varför inte göra lite/eller köpa julgodis, stoppa ner i cellofan med nån etikett alt prova på göra egna blommor. Du kan sätta på servetter på ljus, bara att göra nåt föder kreativitet.
    Men jag förstår dig, jag gör ej så mycket heller just nu utan sitter mest vid tvn på kvällarna. Jag har end el jag ska visa upp som jag ej kan visa ännu så jag blir lite lat men har testat massa kul, göra egna blommor, göra egna pistiller, sortera dies och småfix som jag velat göra länge.
    Allt har sin tid men jag hopps du kommer tillbaks snart för du är en sån härlig inspiration!

    SvaraRadera
  6. Åhhhhh vad kul att höra av dig , saknat dig .....t.o.m i Lördags när vi hade scrappträff undrade jag med dom andra VART HAR IFFA TAGIT VÄGEN vi saknade dig allihop .......
    Låt bara tiden gå scrapplusten kommer när du minst anar det .............som du kanske har märkt är det segt här också .....................

    Kram på dig
    //Anneli

    SvaraRadera
  7. Tråkigt att ni ska ha det så jobbigt nu, hoppas verkligen att det vänder snart.
    Vi saknar dig och dina underbara alster i 48 timmars gruppen.
    Och julkorten du har gjort är verkligen fina allesammans.
    Många kramar till dig!!

    SvaraRadera
  8. Hej Iffa!
    Men såååå många vackra julkort du gjort, me like:))))) Ja ibland finns inte orken eller tiden där. Men hoppas verkligen den kommer tillbaka till dig, för jag saknar dig:)) Jag förr pladask för det röda hjärtkortet, såååååå läckert:)) Du har använt så många fina dies, papper och dekorationer:))
    Du är verkligen så duktig:)) Nu hoppas jag du får en härlig tredje Advent:))
    Vi hörs:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  9. Åh vad jag saknat dina fina alster varje gång jag varit ute på bloggen har jag tittat om du lagt in något nytt. Så välkommen tillbaka tror att fler har saknat dina fina alster. Så många fina julkort alla var och en på sitt sätt.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  10. Vilka vackra julkort du har gjort Iffa jag blir så imponerad av hur mycket arbete du lägger ner på var och ett av korten och gör alla sidorna lika fina. Insidorna på mina julkort blir bara en God Jul stämpel på orkar inte pilla för mycket på dem.

    Tråkigt att höra att du har så mycket omkring dig med sonen jag har också en liten som stjäl enormt med energi ifrån mig nu önskar bara att julen var över så att h*n kan lugna ner sig lite igen.

    Jag ser att det inte bara var jag som har saknat dig här på bloggen men du har ju skämt bort oss allihopa med massor av fin inspiration och saknar dom den så finns det ju massor av den kvar i din fina blogg. Det är ju bara att leta ..

    Hittade själ mönstret på dina smällkarameller så det satt jag och gjorde ett helt gäng härom kvällen de är så roliga och lätta att göra och kräver inte så mycket dekorationer för att bli fina.
    Jag hade ju själv en sån här svacka efter jul förra året då det tog flera månader innan jag tyckte det var roligt att pyssla men som tur var så kom lusten och kreativiteten tillbaka, ibland kan det hjälpa astt städa och sortera och se vad man har för saker ibland så hjälper det att kika på internet och i pysseltidningar och ibland så kanske man måste shoppa ihop ny inspiration . Min lust kom nog inte förrän jag köpte en massa nya textstämplar då äntligen var det roligt igen.
    Men man ska inte vara rädd för att ta en paus det kan vara skönt att bara titta på Tv,läsa bok, sticka, eller göra någonting helt annat . Det kommer att lösa sig för dig med Iffa bara vänta ut det .

    Jisses så mycket det blev .
    Sköt om dig snäckan och hoppas att du tar det lugnt nu

    Många Kramar Mona

    SvaraRadera
  11. Otroligt vackra julkort! Som alltid väldigt väl arbetade och varje detalj på rätt plats :)

    Du, vad tråkigt att du har så mycket med sonen nu. Men du får försöka tänka att allt har sin tid (förhoppningsvis) och så även din svacka så den kommer tillbaka när du känner att du har ork. Sedan tror jag att även inspirationen kommer med orken :) Jag kan förstå att du saknar skapandet för det ger ju ett avbrott i vardagen och får tankarna att flyga iväg åt något helt annat så jag hoppas innerligt att du hittar tid, ork och inspiration att skapa och inspirera alla oss andra som beundrar dina alster :)

    Själv blir jag ju väldigt inspirerad av utmaningar. Jag kan ju tipsa om att K-design har en december utmaning på g just nu hihihi... ;) Om det skulle kunna sätta igång skapar lusten :)

    Trevlig helg! Och tusen kramar

    SvaraRadera
  12. Ibland vill det sig inte.........men skaparlusten kommer säkert igen!
    Ladda batterierna och fyll på med inspiration så löser det sig säkert. Jag brukar göra något som inte är min vanliga stil om jag känner lusten försvinna....skapa något efter en skiss , använda färger jag
    normalt inte använder, det brukar oftast trigga igång skaparlusten hos mej men ibland kanske man bara behöver koppla bort det och låta det ta tid. (även om skapandet kanske är precis vad man behöver för att koppla bort omvärlden en stund när livet rasar förbi i överljudsfart) Ha det gott!!

    SvaraRadera
  13. Många fina julkort. Tråkigt att det är jobbigt inom familjen. Hoppas det snart lättar och du hittar tillbaka. Kram

    SvaraRadera
  14. Vad många fina julkort du har gjort! Riktigt snygga och genomtänkta! Jag hoppas du fått tillbaka skaparlusten. Ha det gott!

    SvaraRadera
  15. Så många fina julkort du har gjort.
    Skaparlusten är nog snart tillbaka

    Kraaaam

    SvaraRadera
  16. Wow, vilken härlig julkortkavalkad du bjuder på och alla i olika färg och form! Flera läckra vikningar i Iffa-style såg jag minsann och dina oslagbara detaljer med uppvikta kanter och hörn, underbart!

    Det är antagligen nu du behöver din hobby som bäst för rekreation och återhämtning. Men det är inte helt lätt att få till, många gånger kommer ju kreativiteten först när livet är i fas och skaparhjärnan får tid att titta fram. Jag håller alla tummar och tår för att lite jullediga dagar ska locka fram lusten att skapa! Styrkekram till dig!

    Varmt tack för dina fina ord inne hos mig, alltid lika roligt när du tittar in! Hehehe, det dr stämpelmotivet muttrade jag och svor över, men när det väl var klart var det värt muttret! :D Hmm, snön kommer och går här i södra Norrland, stormar och regn ser till att hålla den borta och istället har vi ishalka och becksvart mörker. Brukar vara så mest varje år och i januari drar det igång :)

    Kram på dig!

    SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)