måndag 11 mars 2013

Hittade en............

LO jag gjort för ganska länge sedan men inte bloggat. 
Det är ju så kul att göra LO:s.............så frågan är varför jag inte gör detta längre =)

Har fortfarande kort från Stockholm förra sommaren som jag planerade
att scrappa, men tror ni det har blivit gjort..............nopp!

På denna LO är det kort som jag och barnen tog när vi var ute och gick 
en promenad.........dom har hunnit bli ganska mycket större så det var kul
att hitta denna =)



Jag tycker även om att altra block. Man kan aldrig ha för många block hemma att notera olika saker
i tycker jag! 

När jag altrar block sätter jag papper framför hela framsidan, hur jag gör 
har jag visat HÄR! 




Slutligen idag blir det en liten bild på något annat som är så kul att göra
nämligen godispåsar
Så enkelt att göra och så uppskattat när man ger bort =)


Ha en fin vecka allihopa!!

kramar från mig!




14 kommentarer:

  1. Men du, att du inte gör mer layouter. Denna är ju perfekt! Vad snyggt du fått till det med många foton, själv tycker jag det är svårt. Verkligen fint med alla fjärilar och myror som du har med :)

    Snyggt block och frestande godispåse :)

    Ha det bäst! Kram

    SvaraRadera
  2. Snyggt dekorerade block, bra att ha ett för varje ämne. Gillar din godispåse, innehållet klart godkänt också ;) Din LO gillar jag också och va´ kul att ha när barnen blir äldre. Hälsade på min mor i helgen o hade som tur va kameran med. Generationkort, iof bara 3 generationer, togs, men kul att ha för framtiden.kram bibbi

    SvaraRadera
  3. Jag gör heller inte många LOs,
    tycker det är lite svårare än kort.
    Men du har lyckats fint med din LO,
    den är jätte mysig.
    Och en godispåse är aldrig fel :)
    Kram & ha en bra vecka..

    SvaraRadera
  4. Supersnygg Lo häftigt med bilderna i så kallade gamla filmrullar. Så trevliga skissblock har inte prövat det men någon gång kommer man att göra det ex på att ge bort som present.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  5. Jisses här fanns det ju massor att titta på :)
    LO:n är ju såå superhärlig, ja varför gör man inte LO:n oftare eller rättare sagt nångång. Jag har massor med album som ska göras, men icke sa nicke blir inget i dom inte ;).
    Såå snyggt block och vilken supersmarrig godispåse :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  6. Oj så mycket fint du visar här! Pyntade block tycker jag också är roligt att göra - smart med hålen och de, sedan osynliga, klippen till spiralblocken!
    in LO är superfin - och så rolig att ha när barnen växer upp!!
    Ha det gott - och håll dig undan från förkylningsbaciller!!
    Kram!!

    SvaraRadera
  7. Mysig LO, kul med alla filmrutor.
    Snygga block, jag gillar crackle accents.
    Smart idé med hålen, det ska jag komma ihåg.
    Jättefin liten påse och god :)
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej Iffa!
    Vilken fin LO du gjort. Så fina foton på dina barn:)) Jag gör sällan LO:s. Men nu på mässan köpte jag en smash bok, så vi får väl se om det kan bli lite foton i den:))
    Blocken du altrat tokgillade jag, jätteläckra:)) och godispåsen, mums! den skulle jag gärna vilja ha;)) älskar nämligen det godiset:)
    Du är så duktig:))

    Ha en fin dag och må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  9. Underbar LO, vackra foton och snyggt med filmstriparna som inramning till fotona! Du har verkligen byggt upp ett helt vår-landskap i den med alla små fina fjärilar, gräset och den söta ugglan! Det blir sällan LO:s i min pysselverkstad heller, men precis som för dig så är det ju riktigt skojigt att få rama in och försköna foton med snygga ark och läckra dekorationer.

    Läckra block i härlig vintagestil, jag gillar särskilt de krackelerade detaljerna, ursnyggt! Ser väldigt välarbetat ut när du klätt hela framsidan, ska allt ta mig en titt på din beskrivning...

    Mumsig godispåse, så vackert med de utstansade kanterna och om jag inte ser i syne så har du dessutom sytt på kanterna, urtjusigt!

    Tack för alla dina kommentarer hos mig, de gör mig så glad! Nu är det skönt att vara hemma igen och så småningom ska det bli kort och annat av alla bilderna som jag målade i Umåe =) Hahaha, nä tror aldrig jag någonsin fått måla så mycket på så kort sedan jag började med denna hobby, alltid något som kommer emellan. På kvällarna spelade mina döttrar datorspel på varsin dator och jag målade medan vi surrade och lyssnade på musik...helmysigt var det.

    Hoppas att du har det gott i vårvintern, stor kram!

    SvaraRadera
  10. Hej på dig!! Vad flitig du är!!! Kul med LO, inget man gör särskilt ofta fast man borde. Problemet är kanske att skriva ut/framkalla kort..hehe..hur ofta gör man det?

    Block är jättekul att göra och som du säger man kan aldrig få för många..perfekt istället för lappar som jag gärna sprider omkring mig ;-)
    och godispåsar..perfekt present eller bara uppmuntran till ngn..

    Nu önskar jag dig en härig dag!!

    Kram Lena

    Ps, det var inte jag som fyllde år denna vecka utan min mamma, däremot torsdag nästa vecka är en bra dag!! ;-)

    SvaraRadera
  11. hallå där,
    Vad du har skapat då, både LO block och godis. Jättefina allihop.

    SvaraRadera
  12. Det bara sprutar ideer från dig ;-) håller helt med om att man kan inte få för många block ;-) jag har block i varje rum och hörn känns det som, hi hi. Men vilken söt godispåse sen! Ja, varför gör du inte LOs oftare?? Den var ju jättefin. Kramen

    SvaraRadera
  13. Det är jättekul att göra LO-er! Men jag sparar ofta till sista sekunden, strax innan jag ska ge bort dem och det är ju lite dumt. Stressa fram något funkar sällan så bra.

    Din LO är härlig och godispåsen skulle jag bli himla glad att få! MUMS!

    SvaraRadera
  14. Hej igen vännen =) Vad roligt att du tycker om mitt hjärtformade stafflikort! Hjärtana som skjuts från pilarna svävar i luften med hjälp av genomskinlig plast (funkar med OH-plast eller plast från kasserade förpackningar, t ex från dies).

    Skojigt att du håller på att fastna för målandet, beroendeframkallande, inte sant? :) Du frågade efter ett par av mina färgkombos, men jag är lite dålig på att ha dem i huvudet. Jag har planer på att lägga ut mina kombinationer på bloggen med länk via knapparna längst upp, så då kommer du att hitta dem där. Lovar att jag ska ta tag i det snart ;) Jag buntar ofta ihop mina Promarkers med gummiband och numrerar pennorna från ljust till mörkt gällande en viss färgkombination. Lila är en lite trixig färg tycker jag och det tog mig lång tid att hitta den rätta kombon. Ljusare lila har jag fortfarande inte kunnat kombinera till så att jag är nöjd, men det är väl tjusningen med det hela - att experimentera och upptäcka nya kombinationer.

    Återigen, tack för allt snällt du skriver inne hos mig!

    Ha en toppendag, kram!

    SvaraRadera

Stort tack för att du tar dig lite tid att lämna en kommentar, det förgyller min dag och uppskattas massor =)